Optrekkend vocht is een heel vervelende en hardnekkige tegenstander van elk huis. Het begint sluimerend, daarna breidt het zich uit naar boven en gaat in uw wanden zitten. De verf gaat bladderen of uw behang komt los. Uiteindelijk zal de stuclaag ook los gaan zitten en in het ergste geval van de muur af komen. In sommige gevallen komt het water de kelder in. Dan is vochtwering het enige middel wat uitkomst kan bieden.

Het is moeilijk hier veel over te vertellen omdat het probleem op elk project anders is en dus anders aangepakt moet worden. Wij hebben meerdere projecten tot een goed eindresultaat gebracht. Maakt u zich geen zorgen als het een wand in de kamer betreft, wij zorgen dat alles netjes afgeplakt wordt. Door een brede kennis en ervaring op dit gebied beheerst Avera stucadoors over de mogelijkheden om alle varianten van vochtproblemen aan te pakken. Neemt u over dit (probleem) gerust contact met ons op.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors