Is uw gevel aan renovatie toe? Wilt u een betere isolatiewaarde van uw huis of pand dan is gevelisolatie het juiste product voor u.

De geïsoleerde buitengevel slaat warmte uit het gebouw op en geeft deze weer af als er niet meer wordt gestookt of als het buiten erg koud is. Dit voorkomt grote en plotselinge temperatuur wisselingen en is goed voor de kwaliteit en duurzaamheid van het hele pand, u kunt bovendien koude bruggen oplossen waardoor u aanzienlijk minder energie gebruikt.

Voor particulieren is er vanuit de overheid subsidie te krijgen voor het isoleren van uw woning. 

De afwerking van buitengevels is zeer breed er kan een spachtelputz als afwerklaag worden gebruikt, maar ook schuurwerk behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben op dit terrein ook een zeer brede ervaring. Avera stucadoors heeft al diverse projecten van klein tot groot tot een goed eindresultaat gebracht.  Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Houdt er wel rekening mee dat in sommige gevallen een vergunning nodig is voor buiten-stucwerk omdat het aanzicht van uw huis/pand door stucwerk kan veranderen. Informeer bij uw gemeente of dit voor u van toepassing is. Ook kunt u hierover met ons contact opnemen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors