Stucadoor Haarlem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar stukadoorsbedrijf in Haarlem waar service en vakmanschap hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij Avera Stucadoors uit Haarlem aan het juiste adres! Wij werken met schepre tarieven zodat het stucen van uw huis in Haarlem binnen uw budget past. Voor spiegelglad stucwerk van uw wanden en plafonds zijn wij het aangewezen bedrijf in Haarlem om uw woning om te toveren in een plaatje.

Stucadoor Haarlem: Het stucwerk dat binnen wordt toegepast kent een grote variatie. Het aanbod in soort, kleur en textuur is enorm en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw stucwerk in Haarlem.

Maar ook de technische voordelen van stucwerk kunnen een belangrijke rol spelen. Met stucwerk verbetert u ook de geluidswerend en brandwerendheid en bovendien heeft uw vernieuwde afwerking van uw muren een vocht regulerende werking. Kortom; wij helpen u graag in Haarlem.

Nieuwbouwwoning gekocht in Haarlem?

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht in Haarlem en u bent op zoek naar een betrouwbare stucadoor in Haarlem? Dan is het stucwerk altijd voordeliger dan dat u een renovatiewoning had gekocht.

Bij het stucen van nieuwbouw is de laagdikte van het stucwerk (spuitpleister) vele malen dunner dan in een oudere bestaande woning in Haarlem.

Stucadoor Haarlem
Stucadoor Haarlem

Garantie op stucwerk in Haarlem

Zodra u weet welk stucwerk bij u past en het aantal vierkante meters zijn bekend dan kunnen wij daar een tarief tegenover zetten. Als u er nog niet helemaal uit bent welke afwerking bij u past, dan kunt u ons uiteraard advies vragen.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden van stucwerk en de garantie die moet worden afgegeven. Welke soorten stucwerk in Haarlem wij u allemaal aan kunnen bieden vind u op deze website.

Stucadoor Haarlem
Stucadoor Haarlem

Offerte stucwerk in Haarlem

Wilt u uw woning in Haarlem graag laten stucen? Maar u wilt dit laten uitvoeren door een betaalbare stucadoor? Dan kunt u bij Avera Stucadoors op de prijs van uw stucwerk besparen!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte en krijg inzage over de kosten van ons stucwerk. Wij hopen u snel als nieuwe klant in Haarlem te mogen begroeten.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors