Raapwerk staat voor het haaks en te lood maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of mortel. Een raapwerklaag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik. In sommige gevallen nog dikker, dan wordt er een meerlaags systeem toegepast. Haaks en te lood stucadoren is nodig zodat een keuken of een badkuip naadloos aansluit

Welke afwerking

Als een wand niet betegeld gaat worden wordt een raaplaag afgewerkt met pleisterwerk. Dit houdt in dat wanneer de wand eenmaal droog is, gesausd kan worden. De wand wordt dus zeer glad opgeleverd. Wordt een wand betegeld? Dan wordt de raaplaag niet glad afgewerkt, maar met opzet grof gelaten, zodat tegels goed hechten op de raaplaag. Wilt u tot een bepaalde hoogte betegelen? Dit kan! Dan wordt de onderkant grof en de bovenkant glad afgewerkt. Een goede raaplaag is onmisbaar in elke badkamer, keuken of toilet om tot een goed eindresultaat te komen van uw verbouwing.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors