Venetiaans stucwerk wordt in verschillende dunne lagen aangebracht waarbij de laatste laag zeer glad gepolierd wordt met een vlakke spaan. Dit kan volledig waterdicht uitgevoerd worden. Met gebruik van natuurlijke kalkproducten kunnen ongeëvenaarde effecten verkregen worden. Door het polieren van het oppervlak verkrijgt men een zekere glans die meer of minder uitgesproken is. Ook het gereedschap waarmee gepolierd wordt is bepalend voor de afwerkinggraad. Men kan de glanspleisters volledig waterdicht afwerken zodat ze toepasbaar zijn in een badkamer. Het is een stucwerk die zijn oorsprong vindt in de Venetiaanse paleizen en door een speciale techniek verandert een eenvoudige muur tot een wand met marmer uitstraling. Er zijn in deze techniek diverse kleuren mogelijk.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors