Pleisterwerk is een zeer strakke afwerking van een wand of plafond. Dat bestaat uit een enkellaags systeem van hand en hechtgips. Dit wordt ook wel glad stucwerk genoemd. Pleisterwerk kan toegepast worden waar een goede draagkrachtige ondergrond aanwezig is.

Pleisterwerk moet als het droog is, gesausd worden met een goed texsysteem, dit om de egale, strakke afwerking te verwezenlijken die u wenst. Ook vanuit praktisch oogpunt, het is dan beter bestand tegen stoten en waterafstotend, dus afneembaar. Avera stucadoors kan ook deze afwerking voor u realiseren. Indien u behang of een sierpleister als afwerking wenst hoeven de wanden niet gesausd te worden.

Wanneer pleisterwerk?

Houdt u van strakke wanden en een nette, frisse aanblik van uw woonkamer of andere ruimtes? Dan is pleisterwerk het juiste product voor u! Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur of plafond.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors