Leem is een materieel dat vele eeuwen geleden zijn oorsprong al vond. Toen werd het al gebruikt door de mensen om hun huizen mee af te werken. Op een gegeven moment ontdekte de mens het cement en dit materiaal verdrong het leem in rap tempo (in grote delen van europa). In Zuid Europa is leem nooit weggeweest en sinds 10 jaar is leem weer bezig aan een opmars in de bouwwereld.

Er zijn meerdere afwerkingen mogelijk de leem kan opgechuurd worden zodat de korrels en het stro nog goed te zien zijn. Ook kan er een finisch laag overheen gezet worden.

Leem kan niet worden toegepast in vochtige ruimtes zoals badkamers. Leem moet namelijk vocht kunnen afstaan en dat kan niet in vochtige ruimtes. Leem dat te lang vochtig blijft gaat schimmelen. Overweegt u leem in uw woning neemt u dan gerust contact met ons op.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors