Schuurwerk heeft een lichtkorrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, ook wel vlammen genoemd. Het behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor en is bijna in elk interieur toe te passen. Het kan een ideale afwerking zijn van een badkamerplafond of boven tegels zeker als er door omstandigheden niet goed geventileerd kan worden. Dit komt omdat het vochtregulerend werkt.

Schuurwerk is een keus om goed over na te denken. Het is erg mooi, maar ook gevoelig. Het is een keus die je maakt voor de uitstraling. Wel is het minder praktisch dan bijvoorbeeld pleisterwerk. Dit omdat schuurwerk niet schoongemaakt kan worden en als het beschadigd is zeer moeilijk onzichtbaar is te repareren. Dus wanneer u rookt in huis... Niet doen! Schuurwerk verliest namelijk zijn mooie vlam wanneer het gesausd is. Ook wanneer er kinderen in huis zijn is het niet aan te bevelen op wanden i.v.m. beschadigingen die niet mooi te repareren zijn.

Wanneer u zoekt naar een chique uitstraling van uw huis of kantoor is schuurwerk een hele mooie afwerking voor wand of plafond.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Bel mij op 06 - 226 037 81

Jan Avé, Avera Stucadoors

Veel ervaring in een keur aan stijlen

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, de Rijksgebouwendienst, particulieren, aannemers, architecten, museum's, kerken en woningbouwverenigingen. Wij begeven ons het liefst op een zo breed mogelijke markt. Wij beschikken over uitstekende referenties, ook is er een uitgebreide fotocollectie.

Avera Stucadoors is bovendien gecertificeerd als erkend leerbedrijf en aangesloten bij de NOA, Stuckeur en Bedrijfschap Afbouw. Ook zijn wij lid van het Neerlandsch Stucgilde. Mede door deze organisaties staan wij achter ons werk en weet u dat u met een gerenommeerd bedrijf in zee gaat! Ons streven is: kwaliteit leveren voor een redelijke prijs.

Wij zijn aangesloten bij de volgende organisaties voor 100% garantie!

Avera Stucadoors

Jan Ave, Avera stucadoors
Nijenburg 1
2171 CT Sassenheim
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl
 

QR code


Scan met uw camera

Jan Avé

Avera stucadoors