Avera Stucadoors VOF
Diamant 4 | 2719 RX Zoetermeer
Telefoon: 079 - 361 65 47
Fax: 079 - 361 62 11
Mobiel: 06 - 226 037 81
Email: info@avera-stucadoors.nl


Adres Avera Stucadoors in QRCode

Schuurwerk

Schuurwerk heeft een lichtkorrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, ook wel vlammen genoemd. Het behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor en is bijna in elk interieur toe te passen. Het kan een ideale afwerking zijn van een badkamerplafond of boven tegels zeker als er door omstandigheden niet goed geventileerd kan worden. Dit komt omdat het vochtregulerend werkt.

Schuurwerk is een keus om goed over na te denken. Het is erg mooi, maar ook gevoelig. Het is een keus die je maakt voor de uitstraling. Wel is het minder praktisch dan bijvoorbeeld pleisterwerk. Dit omdat schuurwerk niet schoongemaakt kan worden en als het beschadigd is zeer moeilijk onzichtbaar is te repareren. Dus wanneer u rookt in huis... Niet doen! Schuurwerk verliest namelijk zijn mooie vlam wanneer het gesausd is. Ook wanneer er kinderen in huis zijn is het niet aan te bevelen op wanden i.v.m. beschadigingen die niet mooi te repareren zijn.

Wanneer u zoekt naar een chique uitstraling van uw huis of kantoor is schuurwerk een hele mooie afwerking voor wand of plafond.

Voorbeelden van schuurwerk

SchuurwerkverbandSchuurwerkSchuurwerkSchuurwerkWild schuurwerk